Massage

U bent bij ons van harte welkom om uw verblijf ontspannend te maken.
Bij ons kunt u genieten van een heerlijke ontspannings-, hotstone massage, lichaamspakking & voetmassage of hydrowave massage.

Hiervoor is speciaal de sfeervolle massageruimte, `t Smeerhokke` ingericht en hebben wij onze eigen gediplomeerde massage-therapeut in huis.
Ontspanningsmassage:
Een ontspanningsmassage kan, zowel lichamelijk als geestelijk, heel goed preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid. De massage bestaat uit langzame strijkende en knedende bewegingen om de bloedcirculatie te bevorderen maar alles is gericht op een totale ontspanning.

Een volledige ontspanningsmassage ontspant de spieren, maakt spieren, pezen en gewrichten soepeler, verbetert de bloedsomloop van de spieren en de huid, stimuleert de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten. De massage is een moment voor jezelf met aandacht voor je lichaam en geest. Totale ontspanning!
Ook bij spierspanning klachten zoals vormen van hoofdpijn, nekklachten en lage rugklachten kan ontspanningsmassage effectief zijn.

Prijzen
Duur 60 Minuten
Prijs € 90,-
Hotstone massage:
Een hotstone massage is een heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtegang geest, ziel en lichaam zijn één. Er wordt gemasseerd met warme basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen gepolijst zijn.

Ze kunnen warmte heel goed opslaan, vasthouden en weer geleidelijk afgeven. De stenen zijn gevormd uit hete lava van de vulkanen. Ze hebben vervolgens jaren/eeuwenlang in rivierbeddingen of in de zee gelegen en danken daaraan hun mooie geladen vormen. Ze zijn dus gevormd uit vier elementen: aarde, wind, water en vuur.

Een hotstone massage ondersteund het herstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het hele lichaam weer in balans. Een hotstone massage helpt o.a. bij ontspannen, stressvermindering, betere doorbloeding, ontspanning van stijve spieren. Maar een hotstone massage is vooral puur genieten.

Prijzen
Duur 60 Minuten
Prijs € 100,-
Lichaamspakkingen & Voetmassage:
De behandeling start met het scrubben van de huid waardoor je huid gereinigd wordt en de pakking beter kan opnemen. Dan wordt de verwarmde pakking zorgvuldig op je lichaam aangebracht. Daarna wordt het lichaam in een warmtedeken met folie gewikkeld. De verwarming van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de zuivering. De pakking moet 20 minuten intrekken en wordt daarna met vochtige doeken afgenomen of afgespoeld onder de douche.

Last van pijnlijke, brandende, vermoeide voeten of op zoek naar diepe ontspanning? Deze massage is niet alleen een weldaad voor uw voeten, maar een zegen voor heel uw lichaam. Een Ontspanningsmassage van de voeten.

Prijzen
Duur 60 Minuten
Prijs € 100,-
Hydrowave massage:
Een heerlijke massage op zachte en met warm water gevulde kussens. Liggend op je rug, wegdromend alsof je wordt gedragen door het water van de oceaan. De massage maakt de spieren soepeler, de ademhaling wordt dieper en het hoofd komt even helemaal tot rust.

De behandeling wordt gegeven op warmwaterkussen van 37 tot 40° terwijl u op uw rug ligt. Hierdoor is het toch mogelijk om de rug te behandelen en is het steeds draaien tijdens de behandeling verleden tijd. Door de warmte en de meedeinende beweging van de waterkussens wordt de ontspanning nog dieper dan u gewend bent.

Prijzen
Duur 60 Minuten
Prijs € 90,-