Massage

Ik ben Petra, geboren en getogen in Frankfürt Am Main, maar al bijna 25 jaar woonachtig in Nederland. Als gediplomeerd massage therapeut geef ik wekelijks diverse massages in de Luxerij die ik samen met mijn partner run. Vanaf mijn jeugd ben ik al gepassioneerd met het welbehagen en verzorgen van de mens, derhalve ben ik naast massage therapeute ook gediplomeerd medisch manicure en pedicure. Misschien zien we elkaar in onze prachtige en sfeervolle massage ruimte in de Luxerij.
Hot Stone Massage
Hot stone massage is een unieke ervaring door de combinatie van warmte en druk van de stenen. Hot stone massage is precies wat de naam zegt: masseren met warme stenen (ca. 45 C).

Deze massage wordt uitgevoerd met de zogenaamde "Hot Stones". Dit zijn zwarte basaal stenen die gevormd zijn vanuit de hete lava van vulkanen welke eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen, waardoor ze mooie ronde vormen hebben gekregen. De indianen zeggen dan ook dat ze gevormd zijn door de vier elementen: Aarde, Wind, Water en Vuur. Door de vulkanische oorsprong van iedere steen, hebben deze stenen een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium, waardoor ze de mogelijkheid hebben om de warmte lang vast te houden.'
Prijzen
Duur 60 Minuten
Prijs € 70,-
Sportmassage
Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

Doordat een sportmassage vrij stevig is, is deze niet geschikt vlak voor of na een grote inspanning. Daarmee zou je je spieren namelijk te veel belasten en zul je er eerder nadeel van ondervinden dan er voordeel van hebben. Als je je wilt laten masseren vlak voordat je een grote inspanning gaat leveren, kies dan altijd voor een massage die de spieren niet al te zeer belast. Een goede sportmasseur zal je hier ook naar vragen en zijn massage daarop aanpassen. ' Voordelen van sportmassage
Doordat de massage ervoor zorgt dat afvalstoffen in je lichaam beter worden afgevoerd, help je je lichaam om sneller te herstellen. Bovendien voorkom je met een sportmassage overbelasting van je spieren en dus blessures. Je kunt een sportmassage ook gebruiken om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt. Een sportmassage kan dus zowel preventief, proactief en reactief worden ingezet.

Laat de naam je overigens niet op een verkeerd spoor zetten, want ook als niet-sporter heb je zeker baat bij een sportmassage.
Prijzen
Duur 60 Minuten
Prijs € 60,-
Wellness massage
Ontspanningsmassage is een rustgevende massage die zowel lichamelijk als geestelijke ontspanning te weeg brent. Gedurende een periode van minimaal een uur wordt u lichaam gemasseerd: rug, schouders, nek, hoofd, armen, handen, heupen, benen en voeten. U hoeft geen klachten te hebben om deze massage te ondergaan. Zie het als een verwennerij voor uzelf. De massage zorgt ervoor dat u even nergens meer aan denkt. Ontspannende strekkingen met olie worden afgewisseld met diepe knellingen zodat een diepe vorm van ontspanning wordt bereikt. Een regelmatige ontspanningsmassage kan klachten verminderen en zelfs voorkomen.'

Voordelen van een ontspanningsmassage zijn:
  • Stimuleert de bloedsomloop
  • Verhoogt het concentratie vermogen
  • Maakt de spieren soepel
  • Bevordert lichamelijke en geestelijke ontspanning
  • Preventieve werking
Prijzen
Duur 60 Minuten
Prijs € 60,-
Duur 90 Minuten
Prijs € 85,-